Aangepast amendement voor besluitvorming 27 juni:

MFA Maarn: ook zonder medewerking van basisschool de Ladder en gebiedsontwikkeling van de Breeschotenlaan?

27 juni vergadert de gemeenteraad, onder andere over het raadsvoorstel ‘Uitgangspunten gebiedsontwikkeling Breeschotenlaan en Tromplein, inclusief MFA Maarn’.

Bij de oordeelvormende bespreking lag een amendement ter bespreking, dat 27 juni zal worden ingediend door leden van de fracties van VVD, OPEN, D66, CDA en ChristenUnie. Na de oordeelvormende bespreking hebben de opstellers het amendement aangepast.

De aanpassing van het amendement maakt de weg vrij om de gebiedsontwikkeling beperkt uit te voeren zonder medewerking van basisschool de Ladder. Daarmee zal ook de ontwikkeling van woningen op de vrij te komen locatie aan de Breeschotenlaan komen te vervallen. De gemeente heeft een onderbouwing gegeven dat desondanks de gebiedsontwikkeling van het Trompplein inclusief MFA Maarn door kan gaan.

Inmiddels laten de omwonenden van de locatie aan de Breeschotenlaan ook van zich horen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *