Over ons & Waarom we dit doen

Over ons

Wij zijn Wouter Tinbergen en Joris van Leeuwen, twee betrokken inwoners uit Maarn die al enige tijd de ontwikkelingen rondom het project Trompplein op de voet volgen.

Waarom we dit doen

We krijgen als gemeenschap in Maarn 1 keer de kans om de MFA te realiseren, laten we dat samen en goed doen

Het plannen voor het Trompplein in Maarn en het eventueel samenvoegen van twee basisscholen, de kinderopvang en het dorpshuis de Twee Marken en bijbehorende functies op deze locatie, bestaan al geruime tijd. De complexiteit van deze opgave en de mogelijke consequenties die dit project kan hebben op de bestaande omgeving en de leefbaarheid in het dorp zijn lastig te overzien. Om de betrokkenheid van de inwoners van Maarn en Maarsbergen bij dit project te vergroten en geïnteresseerden zo goed mogelijk te kunnen informeren zijn we deze informatieve website begonnen. We streven ernaar om zo objectief mogelijk de informatie rondom het project Trompplein te verschaffen zonder daarbij kleur te bekennen. We willen echter wel zo volledig mogelijk informeren en zo de betrokkenheid van de geïnteresseerden zo maximaal mogelijk maken. Alleen zo kunnen we een zo goed mogelijk project realiseren in Maarn, iets waar Maarn recht op heeft en waar we maar 1 keer de kans krijgen om het goed te doen.

Als je vragen hebt

We proberen een zo goed mogelijk beeld te geven van de huidige status van het project, mochten er toch nog vragen of suggesties zijn kunt u contact opnemen

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven over de laatste ontwikkelingen, dan kunt u zich opgeven voor onze nieuwsbrief. Wij zullen trachten u zo spoedig en zo volledig mogelijk te informeren over de laatste ontwikkelingen.