Inspraak

Al vanaf het begin wordt het project door de gemeente Utrechtse Heuvelrug Trompplein beschreven als “Van Maarn, Voor Maarn en Door Maarn”. Dit betekent dat de inwoners van Maarn en Maarsbergen dit initiatief breed moeten ondersteunen. Een goede informatieoverdracht en een goede borging van de inspraak van de bewoners van Maarn en Maarsbergen en verdere betrokkenen is daarvoor essentieel.

Laat je vertegenwoordigen

De vele aspecten van dit project maken het voor geïnteresseerden en betrokkenen lastig. Sta je er nu als ouder, als gebruiker van de faciliteiten van de Twee Marken, als omwonende of met een ander belang? Vaak is een het een combinatie van belangen. Om de inspraak in het project zo effectief te laten verlopen, zijn wij van mening dat je in eerste instantie deze belangenvertegenwoordigingen hun rol moet laten spelen en via deze partijen jouw specifieke belangen moet laten dienen.

Mocht je je daarbij niet gehoord voelen, dan moedigen we je aan om je standpunten naar buiten brengen en deze breed te laten dragen. Zoek gelijkgestemden, maar blijf altijd in overleg met de verschillende belangenvertegenwoordigingen. Om een sterke stem in de besluitvorming krijgen is het belangrijk dat we ons goed organiseren. Alleen zo kunnen we een zo goed mogelijk eindresultaat voor alle inwoners van Maarn en Maarsbergen en verdere betrokkenen behalen.