Aangepaste Agenda 17 juni Oordeelvorming MFA Maarn

Aanstaande maandag 17 juni 2019 staat op de agenda van de avond van de raad de oordeelvorming over het raadsvoorstel ‘Uitgangspunten gebiedsontwikkeling Breeschotenlaan en Trompplein, inclusief MFA Maarn’.

De agendacommissie heeft het programma voor de avond aangevuld. Op verzoek een aantal fracties is er voorafgaand aan de oordeelvorming een beeldvormende bijeenkomst van een uur waar raadsleden vragen kunnen stellen aan de inwoners en belanghebbenden die op 20 mei j.l. hebben gesproken. De oordeelvorming zal dus om 20:30 uur starten.

Zowel de beeldvormende bijeenkomst om 19.30 uur als de oordeelvormende bijeenkomst van 20.30 uur vinden maandag plaats in de raadzaal in Doorn

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *