Beeldvorming wordt verlengd – planning is aangepast

De beeldvorming is gestart op 20 mei met de bijdrage van inwoners en andere betrokkenen. 3 juni zal deze beeldvorming worden voortgezet. Eerst stond op die datum de oordeelvorming gepland, maar gebleken is dat er meer tijd voor de raadsleden voor de beeldvorming nodig is.

Op 3 juni 2019 krijgen de raads- en commissieleden gelegenheid hun vragen te stellen aan het college en de behandelend ambtenaren. Inwoners die naar aanleiding van de beeldvormende bijeenkomst informatie willen delen met de raad, worden uitgenodigd dit voor die bijeenkomst schriftelijk te doen ( griffie@heuvelrug.nl ). Daarnaast kunt u aan de griffie doorgeven doorgeven of u tijdens deze openbare bijeenkomst aanwezig zult zijn en beschikbaar bent om vragen te beantwoorden, die eventueel door de raadsleden aan u gesteld kunnen worden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *