Beeldvormende vergadering 20 mei om 20:15 in de Twee Marken

Aanstaande maandag 20 mei heeft de raad de beeldvormende bespreking van het raadsvoorstel ‘Uitgangspunten en voorbereiding gebiedsontwikkeling Trompplein en Breeschotenlaan inclusief ontwikkeling MFA Maarn en woningbouw’.

bericht griffie:

Uiteraard was het de bedoeling om die bespreking in Maarn te houden. Gezien de belangstelling voor de informatiebijeenkomst van 8 mei 2019 moesten we rekening houden met veel belangstelling. Toen het niet leek te lukken in Maarn een goed en veilig onderdak te vinden voor de bijeenkomst, heeft de agendacommissie ‘berust’ in een vergadering in de raadzaal. Die locatie hebben we hier en daar dus ook gepubliceerd. De mensen van De Twee Marken vonden dat hun eer te na – met wat overleg en geschuif hebben ze maandag toch de grote zaal voor ons beschikbaar.

Uiteraard zijn we ze daar zeer dankbaar voor.

De beeldvormende bijeenkomst over Trompplein / MFA Maarn is maandagavond 20 mei aanstaande vanaf 20.15 uur in de grote zaal De Twee Marken.

Mensen die een bijdrage willen leveren kunnen zich aanmelden bij de griffie via griffie@heuvelrug.nl.

U kunt langs die weg ook een schriftelijke bijdrage leveren, die dan via de website bij de raadsleden en andere belangstellenden onder de aandacht komt.

Vanwege het aantal sprekers dat we verwachten, moet u er rekening mee houden dat u voor uw inbreng in eerste instantie maximaal twee minuten de tijd heeft.

Met vriendelijke groet,


Walter Hooghiemstra

Griffier gemeente Utrechtse Heuvelrug

06-43223097

0343-565644

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *