Presentaties informatieavond 8 mei

Mocht u er niet bij zijn geweest of wilt u nog rustig de gedeelde informatie in u opnemen: De eerste presentatie was van Lex Halsema namens Stichting Sociaal Cultureel Centrum De Twee Marken met een toelichting over de huidige status van het Dorpshuis De Twee Marken. De tweede presentatie was van Wethouder Chantal Broekhuis met een toelichting op het raadsvoorstel betreffende de gebiedsontwikkeling Trompplein/Breeschotenlaan/MFA. Tijdens en na afloop van de presentaties was er de mogelijkheid voor het publiek om vragen te stellen. Een impressie van de avond staat onder meer beschreven in de Kaap, Naar aanleiding van de informatieavond op 8 mei 2019 heeft de Stichting Sociaal Cultureel Centrum De Twee Marken een zogenaamde “Q&A” opgesteld om veelvoorkomende vragen te beantwoorden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *