publicatie Raadsvoorstel MFA

1 mei 2019 is het raadsvoorstel voor de ontwikkeling van het Trompplein en de toekomstige MFA door het college van de gemeente Utrechtse Heuvelrug gepubliceerd. Onder de titel “Raadsvoorstel: Uitgangspunten gebiedsontwikkeling Breeschotenlaan en Trompplein, inclusief MFA Maarn” wil het college van burgemeester en wethouders instemming van de raad krijgen met deze gebiedsontwikkeling onder de geldende voorwaarden:

  • gebiedsontwikkeling, inclusief MFA Maarn en woningbouw, en instemming met het opstellen van een grondexploitatie ter financiering hiervan
  • voor de vervanging van de schoolgebouwen van De Ladder en De Meent de al in de begroting opgenomen voorbereidingskredieten op basis van het huidige IHP definitief beschikbaar te stellen

belangrijke data: 8 mei 2019 19:00 (locatie De Twee Marken) Informatieavond, 20 mei 2019 20:00 Beeldvorming met mogelijkheid tot inspreken, 3 juni 2019 19:30 Oordeelsvorming, 13 juni 2019 19:30 Besluitvorming

documenten: Raadvoorstel, Raadsbesluit, Eindrapportage PentaRho, Persbericht

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *